BadTegelhuys

BADKAMER | TOILET | TEGELVLOER

Waterontharder

Kalk is kansloos

Wat is er nou mooier dan een prachtig nieuw geïnstalleerde badkamer? Het chroom schittert je tegemoet, de tegels blinken en het sanitair straalt. Daar wil je kalk geen kans geven. Kalk zorgt niet alleen voor lelijke aanslag, maar ook voor verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur… Met een DigiSoft waterontharder van Badtegelhuys voorkomt u kalkaanslag. Zo bent u in een keer van alle kalkproblemen af en bespaart u tijd en geld. Zacht water zorgt bovendien voor een langere levensduur van de rest van uw apparaten, voorkomt storingen en u vermindert het gebruik van was- en schoonmaakmiddelen. Daarnaast verzorgt zacht water uw huid en haar.

De Digisoft waterontharder is eenvoudig en (bijna) overal te plaatsen en heeft verschillende uitvoeringen met een capaciteit variërend van 1 tot 10 persoons huishouden. Het systeem is zeer effectief bij kalk preventie van uw leidingwater. Om de waterontharder te kunnen installeren, dient er een koppeling met een afvoer te worden gemaakt voor het afvoeren van spoelwater. Tevens dient er een stroomvoorziening te zijn. De ingebouwde zoutdetectie module in de nieuwe DS-1200 HE Plus geeft een akoestisch signaal als het zout in het reservoir moet worden bijgevuld. Hierdoor wordt u op tijd gewaarschuwd en blijft de waterontharder altijd optimaal in werking.

Een belangrijk gegeven bij de keuze van een dergelijke waterontharder is de capaciteit van de harslaag en de waterhardheid in uw gemeente. Dit bepaalt namelijk hoe vaak de machine moet schoonspoelen met zout. Daarnaast is het belangrijk wat de watercapaciteit is. Deze moet aansluiten bij uw waterbehoefte. 

Bedrijfsweg 41
8304AA Emmeloord

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
10:00 – 16:00

Facebook

BadTegelhuys

LinkedIn

BadTegelhuys

0527 251410