Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Welkom!

Op de site van BadTegelhuys, dé badkamerspeciaalzaak en vloerenspecialist in Flevoland. Wij bieden u alles aan wat betreft tegels en sanitair voor in uw badkamer of toilet, daarnaast vindt u bij ons de nieuwste trends op het gebied van tegels voor uw woonvloer. Van tegels tot sanitair tot installatiemateriaal, bij ons kunt u voor alles in één keer terecht! 

Wat ons onderscheid van anderen is dat wij tegels, tegellijmen en dergelijke uit eigen voorraad leveren, waardoor u direct aan de klus kunt beginnen!

Wij hebben een prachtige showroom waarin u een hoop inspiratie kan op doen, daarnaast hebben wij ervaren werknemers die u perfect kunnen helpen om de juiste keuzes te maken. Samen met u kunnen wij een 3D-ontwerp maken van uw badkamer, waardoor u precies kan zien hoe uw badkamer er uit kan komen te zien.

Samen met u proberen wij al uw wensen voor badkamer, toilet en woonvloer samen te stellen, zodat u met een goed gevoel de winkel uitloopt.                               

Ook fijn om te weten is dat wij de materialen bij u thuis leveren, zo nemen wij u die zorgen uit handen. U bent van harte welkom in onze showroom en zien u graag tegemoet!